A MANUÁLTERÁPIA HELYE A FOGSZABÁLYOZÁSBAN

A fogszabályzás komplex szemléletmódot igényel és túlmutat az esztétikán. Manuálterápiával kiegészítve, támogatva a kezelés folyamatát olyan változásokat érhetünk el melyek nemcsak a fogazatra, hanem az egész testre kiterjednek.

Gyermekeknél különösen fontosak ezek az elvek, hiszen a fogszabályozás leginkább a fogváltáskor kezdődik. Ebben az életkorban elsődleges a helyes testtartás kialakítása, az asszimetriák feltárása és kezelése. 

A fogszabályozó kezelés során gyakran szükséges manuálterápia és akár gyógytorna kezelés bevonása is. 

 

MI TÖRTÉNIK A MANUÁLTERÁPIÁS KEZELÉSEKEN?

A kezelés egyfajta masszázsnak tűnik, azonban sokkal több annál, a test saját mechanikus energiáját használva állítja helyre a tartó-és mozgatórendszer harmóniáját. Manuálterápiás kezelést kizárólag megfelelően képzett szakemberek végezhetnek, akik kifogástalan anatómiai ismeretekkel rendelkeznek, és nagy tapasztalatot szereztek ezen módszerek alkalmazásában.

 

 

MI LESZ ENNEK A SOK BEFEKTETETT MUNKÁNAK A NYERESÉGE?

Nemcsak egy szép, egészséges mosollyal zárhatjuk a kezelést, hanem grátisz helyes testtartást, nem fájó ízületeket is kapunk hozzá, sőt a kezelés időtartama is lerövidülhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Várjuk szeretettel ingyenes fogszabályozási konzultációnkon, megkeressük a probléma gyökerét, és segítünk elindulni a fájdalommentes hétköznapok útján! https://fogszabalyozasnyiregyhaza.hu/?m=seo

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Post comment