Kisiskolás koromtól, nagyjából 20 éve járok rendszeresen fogorvosokhoz. Végigmentem már több fogászati kezelésen: tömésen, gyökérkezelésen, (röntgenek, CT-k) több fogműtéten. Sőt, lebenyes ínyműtéten is, de a probléma csak nem akart szűnni.
Most éreztem először azt, hogy szeretném „világgá” kürtölni, hogy ráleltem arra a helyre, ahol a folyamatos fájdalmamra Nyiscsák Zoltán Doktor Úr megtalálta a gyógyírt. Egyszerre vannak jelen a nagyon pontos, határozott mozdulatok, a jól kiszámított érzéstelenítő adagok és egyidejűleg ott van az empátia és kedves törődés is. Az elejétől a végéig kiemelkedő a szolgáltatás minősége mind Doktor Úr, mind az asszisztencia részéről.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a Malomkert Fogászatot!
Lovas Liliána
Volt egy fogam, amivel régóta szenvedtem, és nem szerettem volna kihúzatni. Több szakembernél jártam már, de csak a pénzem vitte. A Malomkerti Fogászatban pillanatok alatt időpontot kaptam, megnézték a problémát és zokszó nélkül akcióba lendültek. Már készült is a korona a fogamra. Nagyon profi, nagyon szakértő kiszolgálást kaptam, harmad áron a  budapesti kiszolgáláshoz képest. Jó szívvel ajánlom!
Budai Péter

A Malomkerti Fogászatot több szempontból is ajánlom. Amikor besétáltam a rendelőbe egy barátságos hangulatú, pácienscentrikus környezetben találtam magam. A professzionális módon kialakított időpontfoglalásnak köszönhetően a megbeszélt időpontban el is kezdődött a kezelésem. A kezelő fogorvos kedves, segítőkész és -látva a kezdeti idegességet – néhány kedves szóval és vicces megjegyzéssel oldja a hangulatot. Ami a leginkább tetszett, hogy a kezelő fogorvos partnerként kezelt, így a kezelésem előtt egy részletes tájékoztatást kaptam nemcsak a fennálló problémáról, de a lehetőségeimről is. Több fogamat kezelték már ebben a rendelőben, de egyszer sem éreztem fájdalmat vagy bármilyen kellemetlenséget. A kezelés folyamán 100%-os figyelem helyeződik a páciensre, majd annak befejezését követően egy barátságos hangulatú tájékoztatás/tanácsadás következik a jövőbeni ellátás szükségességére vagy annak elkerülésére vonatkozóan. Én teljes mértékben meg voltam elégedve ezzel a rendelővel -korábban ezt a nagyfokú figyelmet és professzionális ellátást máshol nem tapasztaltam- , így mindenkinek csak ajánlani tudom a Malomkerti Fogászatot, amely méltán nevezhető Nyíregyháza kis fogászati ékszerdobozának!

Dr. Lovas Dóra

Az eredmény és a szolgáltatás az elejétől a végéig briliáns volt.
Nem tudok elég hálás lenni Nyiscsák doktor úrnak.
Minden alkalommal előre megbeszéltük a fogszabályozások menetét, amik mindig, amennyire lehetett, kellemesek és nem utolsó sorban fájdalommentesek voltak.
Kiemelkedő a szolgáltatás minősége az elejétől a végig, mind Doktor Úr, mind az asszisztencia részéről.Magas minőségű eszközökkel és profin dolgoztak.

Őszintén csak ajánlani a Malomkerti Fogászatot mindenkinek.

Szabó Tünde

Munkám során elengedhetetlen számomra a tökéletes mosoly, ezért kerestem fel Nyiscsák Doktort évekkel ezelőtt, aki professzionalizmusával, humorával, alaposságával mindig segített, ha tömésre, fehérítésre vagy fogszabályozásra volt szükségem. Mindig lenyűgözött az újabbnál újabb technológiákkal, amit alkalmazott gyógyítása során, és becsülöm, amiért folyamatosan tovább is képezi magát. Gyermekeimet is hozzáhordom, akinek köszönhetően bátran ugranak a fogorvosi székbe. Férjem bármilyen problémájával is nyugodtan keressük – mindig megoldja. Szeretettel ajánlom.

Kujbusné Bartha Edina

Egy fogorvos barátom ajánlására jutottunk el a Malomkert Fogászatba a gyermekem szabálytalan fogazata miatt. Nagyon féltem, hiszen amit a fogszabályzásról addig hallottam nem volt túl jó, illetve a saját tapasztalat is addig csak negatív volt.
Dr. Nyiscsák Zoltán szakértelme, embersége, a gyermekemhez való közvetlensége viszont minden aggodalmamat eltüntette. Amikor elkezdtük a kezelést nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt lehet ilyen tökéletes eredményt elérni. A gyermekem nem félt a kezelésektől és a legfontosabb, hogy fájdalom nélkül élte meg ezeket a hónapokat. A mosolya pedig önmagáért beszél.

Dr. Bagoly Ibolya

Hosszú keresés és sok csalódás után végre rátaláltam Zoltánra/ Doktor úrra! Nagyon tetszett, hogy először gondosan, alaposan felmérte a problémát és elmondta, hogy mit javasol. Ezt követően gyorsan és kiváló minőségben, nagy szakmai hozzáértést tanúsítva, teljesen fájdalommentesen, esztétikailag is kifogástalan munkát végzett. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm szépen!

Hegyi József