Dr. Nyiscsák Zoltánnak hívnak, 1999-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi  Karán. 2004 októberében Fogszabályzás, majd 2007-ben Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem. Fő profilomnak a fogszabályozást tartom, de természetesen a fogmegtartó kezelésekkel és esztétikai fogászattal is foglalkozom. Rendszeresen részt veszek nemzetközi előadók által vezetett szakmai kurzusokon, mind fogszabályozás, mind protetika vonalon, a legújabb technológiák elsajátítása céljából.

Rendelőhelyiségünk könnyen megközelíthető, korszerűen felszerelt. Barátságos környezetet biztosítunk felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt, melyben asszisztensnőim is a segítségemre vannak. Helyben van lehetőség röntgen felvétel készítésére. Hard laser készülékkel, illetőleg az ennek használatához szükséges Laser dentist képzéssel is rendelkezem.

Fontos feladatomnak tekintem a pontos és részletes betegtájékoztatást, ezért időt nem sajnálva igyekszem elegendő lehetőséget biztosítani a személyes megbeszélésekre, az alternatívák felvázolására vagy a kezelés elmaradásából származó problémákra, hogy pácienseim a nekik legmegfelelőbb fogászati ellátást választhassák.