dr_nyiscsak_zoltanDr. Nyiscsák Zoltán vagyok, a Malomkerti Fogászat tulajdonosa és fogszabályozó szakorvosa. Fontosnak tartom, hogy pácienseim ne csak a nevemet, hanem történetemet, motivációmat is ismerjék. Most néhány kérdésen keresztül szeretnék jobban bemutatkozni Önöknek is!

Miért ezt a pályát választottam? Gyermekkoromban 4 évig képzőművészeti képzésben részesültem. Itt találkoztam először az arc szimmetriájával és harmóniájával, amely egész pályám során végigkísér. Először fogtechnikát tanultam, majd lehetőségem nyílt az orvosi egyetem elvégzésére is.

Már pályám elején éreztem, hogy az alap fogorvosi szakvizsgát követően szeretnék ebbe a szakirányba továbblépni. Mivel általános iskolás korom óta érdekelt a fizika, jó lehetőségnek tűnt a fogszabályozás, hiszen így érdeklődésemet a napi gyakorlatban kamatoztathatom.

Mi motivál munkám során? A fogszabályozás során fogazati eltérésen túl az egész embert tekintem, holisztikus szemlélettel. Azért, hogy ne csak a tüneteket orvosoljam, hanem annak is utánajárjak, honnan eredhet a probléma.

Mindig örömmel tölt el, ha nem csak egy mosolyt varázsolok újjá, hanem egyéb másodlagos eltéréseket is meg tudok oldani.

Küldetésemnek tekintem a folyamatos tanulást, mivel a világ fejlődik, megújul és én is szívesen válok ennek részévé. konzultacio

Mi a kedvenc részem a kezelések során? A legizgalmasabb a tervezési fázis, ahol még csak fejben képzelem el a lépéseket, amiket később a valóságban is kivitelezek.

Ha kérdése van, Önt is szeretettel várom a Malomkerti Fogászatba ingyenes fogszabályozási konzultációmra, ahol közösen megbeszéljük a további lépéseket!